Reseller

Партньорска програма на PhotosBulgaria.com

С включването си в партньорската програма всеки желаещ има възможност да печели, посредством препоръки към клиенти.

Всеки път, когато ни помогнете да направим сделка, 10% от брутната стойност на сделката отива във вашата сметка.

Пример: клиент се регистрира през вашия партньорски линк и купува 100 кредита в този момент по вашата сметка автоматично се превежда комисионна от 10 кредита. След време същия клиент купува оше 500 кредита - вие съответно получавате 50 кредита. Вие получавате вашата комисионна при всяка покупка на този клиент.

Как работи партньорската ни програма?
Програмата работи с партньорски линкове. Копирайте вашия уникален линк от профила си, поставете го във вашия сайт, в подписа си по различни форуми, в подписа на пощата си, в профила си във фейсбук, в Туитър или пък да използвате някой от нашите банери. Важно е хора, които имат интерес към покупка на снимки да се регистрират през вашия линк.

От вашия профил получавате пълна информация за моментния баланс по вашата сметка. Вашата комисионна. Броя на посещенията през вашия линк. Броя на поръчките, продажбите и общата им стойност от всички клиенти регистрирани през вашия линк.

Кой може да участва в партьнорската ни програма?
Партньорската ни програма е подходяща, както за физически така и за юридически лица.

Какви са начини на плащане и кога ще получа парите си?
Начините на плащане са: Банков превод, Е-пей или PayPal.
Когато сумата на натрупаните комисионни достигне 50 кредита, вие можете да поискате плащане. В края на всеки месец отчетените комисионни се прехвърлят към баланса от следващия месец - така не губите парите си, и те се трупат, докато достигнат сума за плащане.

Каква е стойността на един кредит?
Един кредит е равен на един лев.

Как да се включа?
Регистрирайте се в сайта. Влезте в своя профил и в меню "Партньор" ще видите генерирани вашия партньорски линк.

Вече имам регистрация като фотограф (или клиент) мога ли да участвам в партньорската програма?
Разбира се, просто се регистрирайте и като партньор.

Защо да участвам в програмата?
Партньорските програми или Affiliate Programs са широко разпространени по света и са се доказали, като много ефективен инструмент за интернет промотиране на стоки и услуги. Те осигуряват реклама и нови клиенти на сайтовете собственици на програмите и висока печалба на партньорите.
Партньорската програма на PhotosBulgaria.com е единствана по рода си за България. Първите винаги печелят - бъдете от първите наши партньори.

Media Stock

Професионална фотография
и видео.

Phone: 0876 400 460

Customers